Mimi - black nipple covers
Mimi - black nipple covers
Mimi - black nipple covers
Mimi - black nipple covers

Mimi - black nipple covers

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
36,10 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Mimi - Patch-uri pentru sfarcuri negre este o alegere perfectă pentru a vă ajuta să aveți un aspect îngrijit și perfect atunci când purtați ținute de vară, decolteuri adânci, rochii fără bretele sau orice alte outfit-uri care nu permit purtarea unui sutien obișnuit. Aceste patch-uri negre pentru sfârcuri sunt create special pentru a oferi confort și încredere în sine, cu siguranța că nu se vor vedea prin hainele purtate. Așadar, este soluția ideală pentru a fi încrezătoare în propriul corp și a vă simți bine în orice situație.

Producătorul acestor patch-uri pentru sfârcuri, Mimi, a implementat o tehnologie inovatoare și de cea mai înaltă calitate pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate. Aceste patch-uri sunt realizate dintr-un material special, subțire și respirabil, care este perfect pentru a obține un aspect natural al sfârcurilor și pentru a evita disconfortul sau iritația pielii.

În plus, aceste patch-uri sunt foarte ușor de utilizat și de aplicat. Ele au o formă specială, care se potrivește perfect pe sfârcuri, fiind și foarte subțiri, astfel încât să nu fie vizibile prin haine. Pentru a le aplica, tot ce trebuie să faceți este să curățați bine pielea, să îndepărtați folia adezivă și să lipiți patch-urile pe sfârcuri, asigurându-vă că acestea sunt bine fixate. Apoi, puteți să vă bucurați de un aspect perfect și fără nicio grijă.

Este important să menționăm că aceste patch-uri pentru sfârcuri sunt reutilizabile și pot fi spălate ușor, astfel încât să puteți beneficia de ele pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, datorită dimensiunii lor compacte, puteți să le luați cu voi oriunde mergeți și să le utilizați ori de câte ori simțiți nevoia.

În concluzie, Mimi - Patch-uri pentru sfarcuri negre sunt un produs inovator și practic, care vă poate oferi confort și încredere în sine în momentele în care aveți nevoie de ele. Alegeți aceste patch-uri pentru sfârcuri și bucurați-vă de libertatea de a purta orice ținută doriți, fără nicio grijă sau disconfort.

Detalii ale produsului

Grup de produse
decorarea corpului
Culoare
Negru
Material din
Plastic
Dimensiune
O mărime
DBN-BIJOUX0053
98 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist