Flamboyant - Black/Silver

Flamboyant - Black/Silver

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
58,95 lei
Cu TVA

Descriere

Flamboyant - Negru/Argintiu - O nouă experiență senzuală

Flamboyant - Negru/Argintiu este o piesă elegantă de accesorii erotice, care aduce o nouă experiență impresionantă în dormitorul dvs. Această bandă de mână din catifea neagră și placată cu argint, vă permite să explorați noi niveluri ale plăcerii erotice.

Cu Flamboyant - Negru/Argintiu, aveți la dispoziție un design unic și sofisticat, care vă va îmbunătăți experiența senzuală. Acest accesoriu de lux este perfect pentru începători sau pentru cei care sunt obișnuiți cu utilizarea produselor erotice și doresc să își extindă experiența.

Cu o simplitate uimitoare, dar puternică în același timp, acest accesoriu de mână poate fi purtat pentru a amplifica senzațiile intense pe care le veți simți în timpul activităților sexuale. În plus, datorită tensiunii aflate în bandă, aceasta poate fi folosită pentru a vă restrânge mișcările și pentru a vă permite partenerului să preia controlul în timpul jocurilor erotice.

Vă puteți bucura de o expertiză exceptională în toate aspectele dvs. erotice cu Flamboyant - Negru/Argintiu. Foto nu îi face dreptate pentru a arăta cât de elegantă și sofisticată este această bandă de mână. Veti fi impresionat de cât de frumos străluceşte argintul fin şi cum arată îmbrăcată pe mână.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei experiențe erotice unice și sofisticate, Flamboyant - Negru/Argintiu este accesoriul perfect pentru dvs. Acesta vă oferă posibilitatea de a vă explora mai mult latura sexuală și vă permite să adăugați noi niveluri de plăcere erotice. Încercați acum și veți fi încântat de această piesă elegantă de design și calitate.

Detalii ale produsului

Grup de produse
decorarea corpului
Culoare
Argint
Negru
Material din
Plastic
Dimensiune
O mărime
DBN-BIJOUX0078
45 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist