Wig, Restylable and Fire retardent \ Black\ OS

Wig, Restylable and Fire retardent \ Black\ OS

Rimba
Produs in stoc
108,55 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea păpușilor! Vă prezentăm peruca noastră de calitate superioară, restilabilă și rezistentă la foc. Această perucă neagră este creată pentru a se potrivi perfect cu orice costum sau ținută, adăugând un aspect sofisticat și misterios. Indiferent de ocazie, această perucă este perfectă pentru a vă ajuta să vă transformați în personajul visat.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale acestei peruci este faptul că este restilabilă, oferindu-vă posibilitatea de a-ți modela părul așa cum doriți. Acest lucru vă oferă o libertate creativă infinită și vă permite să vă adaptați oricărei ținute sau role pe care doriți să o interpretați.

Și ca și cum nu ar fi de ajuns, această perucă remarcabilă este, de asemenea, rezistentă la foc, oferindu-vă o protecție suplimentară. Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accidente nedorite atunci când sunteți la o petrecere sau când vă efectuați show-ul. Această perucă vă oferă un nivel suplimentar de siguranță și încurajează libertatea de exprimare.

Realizată din fibre sintetice de calitate superioară, această perucă este ușoară și confortabilă de purtat. Indiferent de cât de mult timp o purtați, acesta nu va fi greu sau incomod. Și, datorită calității sale superioare, veți vedea că această perucă va dura mai mult timp decât altele de pe piață.

În concluzie, perucă noastră de calitate superioară, restilabilă și rezistentă la foc, este un must-have pentru orice amator de cosplay, petrecăreț sau persoană creativă. Cu această perucă, veți fi în măsură să vă transformați în personajul oricărui vis, cu libertatea de a-ți modela părul așa cum dorești, plus un nivel suplimentar de siguranță. Comandați acum și experimentați libertatea creativă infinită cu această perucă uimitoare!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Nylon
Dimensiune
O mărime
DBN-RIM0001801
12 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist