Bad Kitty String With Clamps

Bad Kitty String With Clamps

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
115,01 lei
Cu TVA

Descriere

Titlul produsului: Benzi cu cleme Bad Kitty, accesorii senzuale

Hey, tu. Ești în căutarea unor accesorii unice care să adauge mai multă plăcere experiențelor tale erotice? Ce ar fi dacă ți-ar spune că există o nouă jucărie la modă pe piață? Acesta este Benzi cu Cleme Bad Kitty - accesorii senzuale care adaugă un nivel incredibil de plăcere jocurilor tale erotice.

Aceste benzi negre de extensie cu cleme sunt create pentru femeile care caută mai multă senzație în timpul activităților senzuale. Fie că vrei să îți încălzești atmosfera cu partenerul sau vrei să îți explorezi propriul corp, acest accesoriu îți poate oferi ceea ce cauți.

Aceste benzi Bad Kitty cu cleme sunt fabricate dintr-un material ABC, silicon și poliamidă. În plus, sunt în conformitate cu reglementările UE 1907/2006/EC, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji cu privire la siguranța ta.

Aceste benzi cu cleme Bad Kitty devin din ce în ce mai populare datorită beneficiilor pe care le oferă. Una dintre caracteristicile lor unice este capacitatea de a stimula zona clitorisului și a labiilor în același timp. Fiecare dintre aceste cleme au 6 cm lungime și sunt extrem de elastice și reglabile, astfel încât să se potrivească confortabil pe orice tip de corp.

În plus, pentru că Bad Kitty știe că preferințele variază de la o persoană la alta, aceste benzi sunt complet reglabile. Astfel, poți ajusta clemele la orice nivel de presiune pe care îl dorești. Mai mult decât atât, aceste accesorii de joc vin și cu margele speciale pentru a intensifica efectul senzual, astfel încât să simțiți plăcerea în întreaga zonă intimă.

Uneori, este dificil să găsești jucăriile potrivite care să aducă o senzație nouă în dormitor. Cu toate acestea, cu Benzi cu Cleme Bad Kitty, beneficiezi de un produs de calitate care îți va oferi senzații erotice de neuitat.

În general, aceste benzi cu cleme Bad Kitty adaugă o stimulare unică în timpul actului sexual, precum și o senzație plăcută de presiune pe care nu o poți primi cu alte jucării de genul. Prin urmare, dacă vrei să-ți îmbunătățești experiența senzuală cu cel sau cea dragă, sau pur și simplu să te bucuri de propriul corp, Benzi cu Cleme Bad Kitty sunt cu siguranță accesoriile de care ai nevoie.

Detalii ale produsului

Culoare
Lila
Negru
Material din
ABS
Poliamidă
Silicon
Dimensiune
Reglabil
Lungime
61 - 70
Diametru
0 - 1.5
DBN-BADKIT0120
7 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist