2 pc Hollywood Chemise + G-String Set S/M
2 pc Hollywood Chemise + G-String Set S/M
2 pc Hollywood Chemise + G-String Set S/M
2 pc Hollywood Chemise + G-String Set S/M

2 pc Hollywood Chemise + G-String Set S/M

Rene Rofe
Produs in stoc
167,46 lei
Cu TVA

Descriere

Introducere:

Bine ai venit în lumea seducției și a confortului! Prezentăm 2 piese din colecția noastră Hollywood Chemise + G-string Set, disponibilă în mărimea S/M. Acest set îți promite confortul și frumusețea care îți va aduce încredere și iubire de sine.

Descriere:

Veți fi fermecat de linia delicată și de design-ul seducător al acestui set de lenjerie intimă. Hollywood Chemise este confecționat din materiale fine și durabile, care garantează confort în timpul purtării. Lungimea medie a unei camăși asigură o acoperire parțială a corpului, în timp ce modelul îți oferă o vedere impresionantă. În plus, ponponurile adăugate la extremități accentuează frumusețea designului.

În acest set, veți găsi și un G-string asortat care va completa întregul aspect seducător. Acest tip de pantalon a devenit un element de bază în lenjeria intimă pentru femei. Este prevăzut cu un chilot tanga și te va face să arăți și să te simți feminină și atrăgătoare.

Compoziție:

Rayonul și dantela sunt materialele principale utilizate pentru această lenjerie intimă. Cu toate acestea, există și alte elemente care au fost adăugate. Decorațiunile în formă de ponponuri sunt din bumbac și sunt prinsă cu un șnur. Gâticul este elastic și asigură o potrivire perfectă pe corp.

Mărime:

Setul de lenjerie intimă Hollywood Chemise + G-String Set este disponibil în dimensiunea S/M. Având în vedere caracteristicile elastice ale gâtului, acestea ar putea corespunde cu ușurință și pentru dimensiunile suplimentare.

Spălare:

Pentru a prelungi viața acestui set de lenjerie intimă, este important să respectați instrucțiunile de spălare. Recomandăm spălarea manuală în apă rece cu prudență. Nu este indicat să folosiți un uscător de rufe și nici să călcați cu fierul de călcat.

Concluzie:

Lenjeria intimă este mult mai mult decât un simplu element de îmbrăcăminte. Este un simbol al feminității și al frumuseții. Setul nostru de lenjerie intimă Hollywood Chemise + G-String Set este o alegere excelentă pentru femeile care doresc să se simtă confortabil și sexy, indiferent de ocazie.

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
Poliester
Dimensiune
S/M
DBN-RENE000224
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist