Romantic Babydoll + G-String Black O/S

Romantic Babydoll + G-String Black O/S

Leg Avenue
Produs in stoc
89,67 lei
Cu TVA

Descriere

Cu pasiunea si seductia la cel mai inalt nivel, Romantic Babydoll este undeva intre stralucirea si gentiletea intr-o creatie unica. Materialul sau de 100% poliamida/nylon il face sa fie usor si confortabil de purtat, oferind o senzatie de incredere si confortabil la fiecare purtare.

Sofisticare si eleganta sunt doua cuvinte care descriu perfect babydoll-ul din dantela neagra. Modelul babydoll-ului lasa la vedere pielea, asigurand o privire spectaculoasa si senzuala. Prinde privirea cu un aspect inedit si feminin.

Dantela delicata poate fi intalnita in partea superioara si de-a lungul marginii inferioare a acestui babydoll, oferind un contrast frumos cu materialul satinat al restului. Design-ul sau clasic si elegant integreaza o iesire delicata si romantica, ceea ce il face potrivit pentru noptile senzuale petrecute cu persoana draga.

Cu o curea subtire la mijloc, acest babydoll este asezat perfect pe formele feminine, flatajand, in acelasi timp si atingandu-si perfect scopul de a fi unic. Dispune si de un G-String inclus, care se potriveste perfect cu babydoll-ul si-l completeaza cu un plus de senzualitate si provocare.

Acorda-ti si tu un moment de lux si confort cu acest romantic babydoll. Vei impresiona cu siguranta pe oricine cu acest babydoll special, fie ca il porti pentru cineva drag sau pur si simplu pentru tine.

Bucura-te de nopti senzuale si romantice cu acest glamourous babydoll si de toate privirile admirative pe care le vei primi.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
Dimensiune
O mărime
DBN-LEGAV07303
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist