Oriental Crystals Bath Salts - Ocean Breeze 75 gr.

Oriental Crystals Bath Salts - Ocean Breeze 75 gr.

Shunga
Produs in stoc
21,28 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Cristalele Orientale pentru Baie - Briza Oceanica, cantarind 75 g, iti va oferi o experienta de neuitat in timpul ritualului tau de baie. Aceste cristale pentru baie sunt facute din sare de la Marea Moarta, ceea ce le face 100% naturale si imbogatite cu minerale valoroase care iti vor lasa pielea extraordinar de fina si catifelata.

Cu parfumul sau oceanic proaspat, aceste cristale pentru baie vor adauga o nota de relaxare si liniste ritualului tau zilnic de baie. Datorita ingredientelor sale naturale, aceste cristale vor transforma apa din cada ta intr-un adevarat ocean de binefacere, oferindu-ti o experienta de lux si relaxare.

Aceste cristale pentru baie sunt ideale pentru a-ti incepe ziua intr-un mod relaxant sau pentru a termina o zi grea de munca, punand capac la o zi plina de stres si agitatie. Ele sunt perfecte pentru cei care isi doresc sa-si rasfete organismul si sa-si ofere o experienta de relaxare profunda si revitalizanta.

Cu o cutie de uz unic, Cristalele Orientale pentru Baie - Briza Oceanica reprezinta cadoul perfect pentru cei dragi, pentru a-i rasfata si a le oferi o experienta unica de relaxare la domiciliu. Fie ca este vorba de un prieten, un membru al familiei sau chiar de tine insuti, aceste cristale pentru baie sunt ideale pentru a-ti crea propriul spa personal si pentru a-ti oferi o experienta de relaxare incomparabila.

In plus, Cristalele Orientale pentru Baie - Briza Oceanica au o culoare frumoasa si intensa, ce le va face sa atraga atentia oricui le va vedea. Acesta este un aspect important, deoarece nu doar ca aceste cristale pentru baie sunt incredibil de benefice pentru organismul tau, dar ele ofera si un aspect frumos si placut pentru îmbunătățirea experienței tale de baie.

Acum este momentul sa iti transformi ritualul zilnic de baie intr-o experienta de lux si relaxare profunda cu Cristalele Orientale pentru Baie - Briza Oceanica. Comanda acum si vei descoperi de ce aceste cristale pentru baie sunt printre cele mai apreciate produse de relaxare si infrumusetare din intreaga lume.

Detalii ale produsului

Pentru
pentru cupluri
Caracteristică specială
parfumat
DBN-SHUNGA0166
96 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist