Bath bomb with pheromones Fun

Bath bomb with pheromones Fun

Obsessive
Produs in stoc
19,71 lei
Cu TVA

Descriere

Bath bomb cu feromoni Fun este produsul perfect pentru a te relaxa dupa o zi agitata. Aceasta bomba de baie contine ingrediente naturale si parfumuri delicate, care iti vor infrumuseta prajiturile si iti vor permite sa te relaxezi intr-un mod cu totul nou.

Cu fermenoni naturali adaugati in compozitie, aceasta bomba de baie creaza o experienta cu adevarat senzuala. Pheromonii sunt substante chimice emise de organismele vii, care declanseaza un raspuns sexual la persoana de sex opus. Acestea pot imbunatati starea de spirit, pot creste nivelul de energie si chiar pot adauga o nota de romantism intr-o seara speciala. Toate aceste beneficii se regasesc acum si intr-o singura bomba de baie.

Folosirea acestei bombe de baie este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli cada cu apa calduta si sa arunci bomba de baie Fun in ea. Pe masura ce aceasta se dizolva, pheromonii se elibereaza incet si incep sa-si faca efectul la nivelul pielii si al psihicului. Vei simti o senzatie de bine si o relaxare profunda, care te va face sa uiti de toate problemele si tensiunile zilnice.

Produsa din ingrediente naturale, inclusiv uleiuri esentiale si extracte de plante, aceasta bomba de baie este delicata si blanda cu pielea. Parfumurile sale au fost special alese pentru a crea o ambianta de liniste si relaxare, pentru a te ajuta sa te lasi invaluit de atmosfera placuta si calmanta.

Dupa utilizare, pielea ta va fi mai hidratata si mai catifelata ca niciodata. In plus, mirosul placut si delicat va ramane cu tine mult timp dupa baie, adaugand o nota de prospeste si relaxare intregii zile.

In concluzie, bath bomb cu feromoni Fun este cadoul perfect pentru a-ti rasfata pielea si a te relaxa intr-un mod cu totul nou si senzual. Aceasta bomba de baie este perfecta pentru a-ti lua cateva momente de liniste in agitatia zilnica, iar efectele sale vor dura mult timp dupa ce ai terminat baia. Astfel, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza acum acest produs unic si special!

Detalii ale produsului

Pentru
pentru cupluri
Caracteristică specială
parfumat
DBN-OBSES01073
65 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist