CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set
CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set
CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set
CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set
CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set
CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set

CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set

Chilirose
Ultimele produse in stoc
111,43 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la descrierea produsului CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set!

Dacă sunteți în căutarea unui set sexy și provocator, acesta este cu siguranță produsul potrivit pentru dumneavoastră! Setul conține trei piese: un sutien deschis, un chilot tanga și o jartieră, toate într-o nuanță roșie intensă. Este disponibil în mărimea L și este fabricat dintr-un amestec de 90% poliester și 10% elastan, pentru o potrivire perfectă și o senzație plăcută pe piele.

Prima piesă din acest set este sutienul deschis, care îi va lăsa bucățile importante în evidență. Acesta are bretele subțiri și reglabile, care îi permit să se potrivească perfect în funcție de forma corpului dumneavoastră. Este prevăzut cu o bandă elastică sub piept, care oferă o susținere suplimentară, dar păstrează designul provocator.

Următoarea piesă din setul CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set este un chilot tanga sexy, decorat cu benzi elastice elegante, care se încrucișează pe șolduri și între fese. Acesta oferă o acoperire minimă, prezentând atât linia taliei, cât și cea inferioară a abdomenului. Este fabricat din aceeași combinație de materiale de calitate ca și sutienul, astfel încât să puteți fi sigur că va fi confortabil și plăcut pe tot parcursul purtării.

Ultima piesă din set este jartiera, care este aplicată pe șolduri și este prevăzută cu panglici pentru a atașa șosetele. Jartiera este decorată cu dantelă fină și benzi elastice subțiri, care se încrucișează pe coapse. Această piesă accentuează formele atât de bine și, odată purtată, cu siguranță, va ridica temperatura încăperii.

În general, acest CR 4193 L Red Open Bra 3 pc Set este un set sexy și provocator, perfect pentru a impresiona și a cuceri. Cu atenție pentru detalii, o nuanță roșie intensă și un design inovator, acesta va fi cu siguranță o achiziție excelentă.

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
Poliester
Dimensiune
L
DBN-CHILI00050
1 Obiect

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist