Slap Crop 26 inch

Slap Crop 26 inch

Devil Sticks
Produs in stoc
51,92 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Slap Crop 26 inch, este alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze plăcerea sporită în timpul jocurilor erotice. Această sulă de sticlă este concepută pentru a atinge zonele sensibile ale corpului și a oferi senzații noi și intensificate.

Cu o lungime de 26 de inci, Slap Crop 26 inch poate fi folosit pentru a stimula și-a excita partenerul în timpul preliminariilor sau în timpul jocurilor BDSM. Conform materialului din care este confecționată, această sulă de sticlă este sigură, netoxică și poate fi curățată în mod eficient.

Slap Crop 26 inch are un mâner confortabil, astfel încât să fie ușor portabil și manevrabil în timpul folosirii. Acesta este conceput astfel încât să ofere o prindere fermă și sigură, în timp ce utilizatorul își controlează intensitatea și ritmul loviturilor.

Pentru a garanta o experiență plăcută pentru ambii parteneri, Slap Crop 26 inch este perfectă pentru a fi folosită în jocuri erotice care implică puterea și controlul. Acesta oferă o intensitate ajutând partenerii să ajungă la noi înălțimi ale plăcerii.

În plus, Slap Crop 26 inch este un instrument excelent pentru a adăuga un plus de excitație în dormitor. Acesta poate fi combinat cu alte accesorii erotice, cum ar fi dildouri sau lubrifianți pentru a îmbunătăți experiența sexuală.

În concluzie, Slap Crop 26 inch este un must-have pentru oricine dorește să experimenteze noi niveluri de excitare și plăcere în timpul jocurilor erotice. Achiziționând acest produs, veți adăuga o nouă dimensiune a plăcerii sexuale în viața dumneavoastră și-a partenerului dumneavoastră. Comandați acum și începeți să explorați neîntrerupt noile experiențe erotice pe care le oferă.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
61 - 70
DBN-DEVIL00033
248 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist