Horse Whip 75 cm.

Horse Whip 75 cm.

Rimba
Ultimele produse in stoc
105,61 lei
Cu TVA

Descriere

Cu noul nostru bici de cai de 75 cm, veți simți o putere și o eleganță fără efort. Fabricat din cele mai bune materiale, biciul nostru este proiectat pentru a fi durabil și confortabil în timpul folosirii. Acest bici este perfect pentru călăreții experimentați sau pentru cei care își doresc să își îmbunătățească performanța și să își arate mai bine abilitățile.

Datorită lungimii sale, acest bici oferă o arie largă de acțiune în timpul călăriei și permite o comunicare excelentă între cal și călăreț. Astfel, veți putea controla mai bine animalul și veți avea un nivel mai mare de precizie în executarea mișcărilor. În plus, biciul este ușor și manevrabil, ceea ce face ca experiența călăriei să fie una de neuitat.

Însă nu numai călăreții pot beneficia de acest bici. Dacă sunteți pasionat de cosplay sau doriți să vă deghizați într-un personaj specific, biciul nostru de cai este perfect pentru a completa costumația dumneavoastră. Inspirat de designul clasic, acest bici adaugă un aer suprauman și dramatic oricărei apariții.

În concluzie, utilizarea biciului nostru de cai de 75 cm vă va aduce multiple beneficii, inclusiv o mai bună comunicare cu animalul dumneavoastră, îmbunătățirea performanțelor, precizie în execuție și experiență plăcută de călărie. Cumpărați acum și aveți garanția unui produs de cea mai bună calitate!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
71 - 100
DBN-RIM0007732
1 Obiect

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist