Poly Cricket Paddle 15 inch

Poly Cricket Paddle 15 inch

Devil Sticks
Produs in stoc
80,75 lei
Cu TVA

Descriere

Poly Cricket Paddle 15 inch - Descriere Produs

Descoperiți performanța superioară atunci când jucați cricket cu Poly Cricket Paddle 15 inch. Această paletă este făcută dintr-un material rezistent și durabil care vă va ajuta să vă îmbunătățiți jocul și să vă bucurați de experiența cricket în modul cel mai confortabil posibil.

Având dimensiunea de 15 inch (38 de centimetri), acest polițar poate fi manevrat ușor și vă oferă un control precis asupra mingei. Suprafața sa netedă și fină vă va ajuta să loviți mingea cu o precizie crescută și să obțineți puncte importante în timpul jocului. De asemenea, are o greutate optimă, ceea ce este perfect pentru a fi manevrat în timpul jocului.

Fashionistele și stilurile vor fi bucuroase să știe că paleta Poly Cricket Paddle este disponibilă într-o varietate de culori și modele pentru a se potrivi stilului personal și preferințelor estetice. Fie că preferați culori intense și distractive sau modele subtile și elegante, există cu siguranță o opțiune care vă va atrage atenția.

Cu Poly Cricket Paddle 15 inch, puteți fi siguri că aveți un produs de înaltă calitate care va aduce valoare în jocul dvs. cricket. Cu o suprafață netedă și fină și o greutate optimă, acest produs este conceput pentru a îmbunătăți performanța și distracția pe teren. Achiziționați acum și începeți să îmbunătățiți jocul dvs. cricket!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
36 - 40
Diametru
5 - 5.4
DBN-DEVIL00012
148 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist