Bad Kitty Classic Mini Crop

Bad Kitty Classic Mini Crop

Orion - Bad Kitty
Ultimele produse in stoc
36,16 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ați venit la Bad Kitty Classic Mini Crop - alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență unică în dormitor! Acesta este un accesoriu must-have pentru toți cei care cauta să exploreze mai mult din lumea BDSM!

Aceasta nu este doar o simpla bici miniaturala, ci un instrument special proiectat pentru a oferi o plăcere intensa! Deoarece vine cu o parte din blana, va ofera o senzatie extrem de placuta, in timp ce partea cu piele este perfecta pentru cei mai indrazneti.

Lungimea completa a produsului este de 25 cm, suficient pentru a oferi o plăcere tribala si o experiența aparte in dormitor.

Acest produs are un design negru, cu cusaturi rosii deosebite care adaugă un plus de stil si farmec. Acesta este ideal atât pentru cei care doresc să exploreze partea BDSM cât și pentru cei care doresc să experimenteze ceva nou. Fii creativ și adaugă-l la ritualul tău de jocuri sexuale!

Nu fi timid - această mini bici Bad Kitty este ceea ce cauți. Cu acest accesoriu in dormitor, vei petrece momente în doi de neuitat si vei explora partea ascunsă a plăcerii erotice.

Deci, indrazneste sa incerci ceva nou astazi - comanda acum Bad Kitty Classic Mini Crop si bucura-te de experiențe unice in dormitor!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
21 - 25
DBN-BADKIT0036
1 Obiect

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist