Bad Kitty Purple Paddle

Bad Kitty Purple Paddle

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
84,82 lei
Cu TVA

Descriere

Sigurai-vă că aveți o noapte perversă și distractivă cu Bad Kitty Purple Paddle!

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu care săimenteze plăcerea în dormitorul dvs. sau să explorați noi teritorii în jocurile BDSM, Bad Kitty Purple Paddle este alegerea perfectă.

Paddle-ul Bad Kitty este construit dintr-un material de înaltă calitate, care rezistă la utilizarea intensă și este îmbrăcat într-o piele moale, violetă, care mărește confortul utilizatorului. Cu o lungime de 42cm și o lățime de 5cm, acest paddle oferă o suprafață suficient de mare pentru o varietate de utilizări și un control bun al loviturilor.

Un lucru care face acest paddle Bad Kitty unic este design-ul său. Pe de o parte, are o tapițerie moale, perfectă pentru loviturile ușoare și stimularea zonei erogene. De cealaltă parte, este construit cu o textură mai dură și agresivă, special conceput pentru loviturile mai puternice.

Mânerul este, de asemenea, important la Bad Kitty Purple Paddle. Acesta este învelit în piele de ante, care nu doar arată minunat, dar oferă și o prindere sigură și confortabilă. Acest lucru vă ajută să controlați loviturile și să le folosiți în modul cel mai eficient, fără a vă simți incomod.

Bad Kitty Purple Paddle este, de asemenea, un accesoriu BDSM excelent pentru cuplurile care doresc să experimenteze cu puterea și controlul în dormitor. Acest paddle poate fi utilizat pentru a face durerea plăcută sau pentru a controla partenerul în timpul jocurilor de rol.

În concluzie, dacă doriți să încercați ceva nou în dormitorul dvs. sau să revitalizați jocul cu partenerul dvs., Bad Kitty Purple Paddle poate fi exact ceea ce căutați. Cumpărați astăzi și experimentați plăcerea dincolo de limitele tradiționale!

Detalii ale produsului

Culoare
Lila
Material din
Piele artificială
Lungime
41 - 45
DBN-COTEL01998
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist