Lilly Whip
Lilly Whip
Lilly Whip
Lilly Whip

Lilly Whip

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
55,63 lei
Cu TVA

Descriere

Siguranța, erotismul și excitarea sunt esențiale în viața ta sexuală? Avem produsul potrivit pentru tine: Lilly Whip.

Această nuielușă ușoară și elegantă este făcută din cele mai bune materiale și este concepută pentru a-ți satisface toate fanteziile sexuale. Cu o lungime de 50 de centimetri și o greutate ideală, Lilly Whip este perfectă pentru începători și pentru cei mai experimentați în arta BDSM.

Capul Lilly Whip este realizat din piele de calitate superioară, ceea ce îl face perfect pentru jocurile de impact. Capul flexibil îți permite să lovești cu precizie și cu o intensitate controlată. Prin simpla mișcare a încheieturii mâinii, poți controla cât de puternic sau de ușor să lovești. Lilly Whip este perfectă pentru jocurile BDSM la nivel culme.

Dar Lilly Whip este mult mai mult decât o simplă nuielușă BDSM. Cu o apăsare ușoară a butonului, aceasta se poate transforma într-o baghetă magică a plăcerii. Capul nuielușei ascunde un mini vibrator puternic, care te va duce la culmile extazului sexual. Cu Lilly Whip vei avea parte de senzații unice și de experiențe incredibile.

Dacă ești în căutarea unui produs care poate adăuga noi dimensiuni vieții tale sexuale, atunci Lilly Whip este alegerea cea mai potrivită. Cu acest produs, vei aduce o notă de mister, excitare și experimentare în dormitor. Îți garantăm că Lilly Whip va fi unul dintre cele mai bune produse pe care le-ai cumpărat vreodată.

Nu mai sta pe gânduri și comandă acum Lilly Whip. Cu doar câteva click-uri, poți adăuga o nouă dimensiune jocurilor tale sexuale. Satisfacția în dormitor nu a fost niciodată mai ușoară!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Tesatura
Lungime
36 - 40
DBN-BIJOUX0027
58 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist