Crop Polished Leather 26 inch

Crop Polished Leather 26 inch

Devil Sticks
Produs in stoc
51,92 lei
Cu TVA

Descriere

Introducere:

Bine ați venit la descrierea produsului Crop Polished Leather de 26 inch! Dacă doriți să adăugați această colțișoară în colecția dvs. BDSM, atunci ați venit în locul potrivit. Acest lucru va fi o descriere detaliată a acestui produs pentru a vă ajuta să luați o decizie informată înainte de a face achiziția.

Caracteristici:

Această colțișoară este fabricată din piele lucioasă de înaltă calitate și vine în dimensiunea de 26 de inch. Are o manșetă tapițată în partea superioară pentru o prindere confortabilă și sigură și o curea cu o curea de mână pentru o manevrare ușoară. Design-ul este simplu și clasic, potrivit pentru orice nivel de experiență în BDSM. Croiul perfect al acestei colțișoare vă va ajuta să loviți întotdeauna locul potrivit pe corpul partenerului dumneavoastră.

Utilizare:

Această colțișoară este perfectă pentru jocul de rol BDSM și poate fi utilizată pentru a oferi plăcere sau durere partenerului dumneavoastră. Cu ajutorul acesteia, puteți controla intensitatea loviturilor și puteți obține o experiență BDSM profundă și satisfăcătoare. Acesta poate fi utilizat atât pentru începători, cât și pentru profesioniști în domeniul BDSM și nu va dezamăgi.

Îngrijire:

Pentru a vă asigura că colțișoara durează mai mult timp, vă recomandăm să utilizați un produs de protecție a pielii pentru a menține pielea în stare perfectă. Înainte de a-l păstra, asigurați-vă că îl curățați cu o ștergare umedă și apoi îl uscați bine.

Concluzie:

Pe scurt, Crop Polished Leather de 26 inch este o colțișoară de înaltă calitate care va oferi o experiență BDSM profundă și satisfăcătoare. Este simplu în design, perfect pentru orice nivel de experiență și poate fi utilizat pentru a oferi plăcere sau durere. În plus, este fabricat din piele lucioasă de înaltă calitate și poate fi păstrat mult timp cu îngrijire adecvată. Achiziționați acest produs acum și adăugați-l în colecția dvs. BDSM pentru a vă bucura de o experiență erotică înfocată și plină de satisfacții.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Lungime
61 - 70
DBN-DEVIL00022
132 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist