Luna Beads Mini

Luna Beads Mini

Lelo
Produs in stoc
275,68 lei
Cu TVA

Descriere

LUNA Beads Mini - Construieste-ți viața intimă cu mai multă plăcere și beneficii pentru sănătate

Cea mai nouă inovație de la LELO a sosit la noi! Suntem mândri să vă prezentăm noul nostru produs, LUNA Beads Mini. Acest set revoluționar de bile pentru plăcere și fitness a fost creat pentru a-ți îmbunătăți experiența sexuală și întări mușchii pelvici. De fapt, este mai mult decât un simplu set de bile: este un sistem complet de antrenament pentru mușchii pelvici.

Dacă dorești să combini plăcerea cu beneficiile pentru sănătate, atunci LUNA Beads Mini este alegerea perfectă pentru tine. Aceste bile cu mișcare ușoară, crează o vibrație subtilă, care face antrenamentul cu mingea mult mai distractiv și mai eficient.

Beneficiile utilizării zilnice sunt multiple și includ îmbunătățirea controlului muscular, creșterea sensibilității și atingerea orgasmelor intense. Partea frumoasă a acestui set este că obții aceste beneficii fără a fi nevoită să meargă la sala de sport și fără să simți vreun disconfort.

Setul complet LUNA Beads Mini include două bile de 28 de grame, două bile de 37 de grame și o centură confortabilă pentru a le ține în interiorul vaginului. Bilele sunt confecționate din silicon de înaltă calitate, care îți oferă o senzație plăcută la atingere. Kitul vine într-o cutie elegantă, împreună cu un manual de utilizare, o pungă de satin pentru depozitare și o garanție LELO de 1 an.

Acest produs este un mod sigur și inovativ de a-ți întări mușchii pelvici și de a-ți îmbunătăți viața sexuală. Dacă ești în căutarea unui set de antrenament care să ofere și plăcere, atunci LUNA Beads Mini este alegerea potrivită pentru tine. Achiziționează astăzi și bucură-te de o viață intimă mai puternică și mai plăcută!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Albastru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
DBN-LELO001692
9 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist