Orgasmic Balls Purple

Orgasmic Balls Purple

Debra
Produs in stoc
32,08 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la prezentarea produsului Orgasmic Balls Purple! Dacă vrei să îți asculți corpul și să îți antrenezi mușchii kegel în timp ce te bucuri de plăcere, acest produs este perfect pentru tine.

Cu acest set de bile vibratoare de calitate superioară, vei fi capabilă să faci exerciții kegel eficiente și să îți tonifici zona pelvină în timp ce te simți excelent. Nu doar că vei îmbunătăți starea ta de sănătate intimă, dar vei obține și senzații incredibile care îți vor oferi o experiența sexuală neașteptată și intimă cu partenerul tău.

Aceste bile vibratoare sunt făcute dintr-un material TPR moale și confortabil cu o textură catifelată, care este perfect pentru stimularea zonelor erogene. De asemenea, formează un set de două bile, fiecare greutate fiind perfect aleasă pentru a-ți oferi o stimulare intensă și o antrenare efectivă a mușchilor pelvini. În plus, culoarea strălucitoare de mov îți va face dispoziția mai bună și te va ajuta să rămâi într-o stare de spirit pozitivă pe parcursul întregii experiențe.

Funcționarea produsului este foarte simplă. Îți poți introduce bilele în vagin și le poți purta timp de câteva minute pe zi în timp ce îți desfășori activitățile zilnice. Vibrațiile joase vor îmbunătăți eficiența antrenamentului tău kegel și îți vor oferi o stimulare intensă. În plus, produsul vine cu o clipă de siguranță care îți va permite să îl îndepărtezi ușor fără a-ți provoca disconfort.

În concluzie, Orgasmic Balls Purple este un produs extraordinar pentru orice femeie care își dorește să își îmbunătățească nu doar sănătatea sexuală, dar și să experimenteze noi niveluri de plăcere. Materialul moale și catifelat, greutatea perfect aleasă și vibrațiile joase îți vor oferi o experiență incredibilă și cu siguranță te vor ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. Achiziționează Orgasmic Balls Purple astăzi și începe să explorezi partea ta erotică!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Lila
Material din
ABS
TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-DEBRA00430
37 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist