Orgasm Vibrating Ball Ivory
Orgasm Vibrating Ball Ivory
Orgasm Vibrating Ball Ivory
Orgasm Vibrating Ball Ivory

Orgasm Vibrating Ball Ivory

Seven Creations
Produs in stoc
58,44 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul "Orgasm Vibrating Ball Ivory" este un accesoriu perfect pentru îmbunătățirea vieții tale sexuale. Aceste bile vibratoare sunt proiectate pentru a stimula punctul G și pentru a îmbunătăți senzualitatea și simțurile în timpul jocurilor pre-sexuale și sexului în sine.

Aceste bile sunt fabricate din silicon de înaltă calitate, sunt sigure pentru corp și ușor de utilizat. Ele sunt proiectate să fie confortabile și potrivite pentru orice dimensiune a vaginului. Orgasm Vibrating Ball Ivory este prevăzut cu o telecomandă wireless pentru a regla intensitatea vibrațiilor, astfel încât să poți controla cu ușurință viteza și puterea de vibrație.

Aceste bile vibratoare sunt perfecte pentru a-ți îmbunătăți experiența sexuală și pentru a atinge noi niveluri de plăcere. Ele sunt ideale pentru jocurile sexuale solo sau în cuplu și pot de asemenea ajuta la intensificarea orgasmelor. Vibrațiile puternice ale bilelor pot spori sensibilitatea vaginală, contribuind la creșterea satisfacției sexuale.

Orgasm Vibrating Ball Ivory este ușor de curățat, iar designul său ergonomic asigură o inserție facilă și confortabilă. Este un produs excelent pentru cei care caută să își sporească plăcerea în timpul actului sexual sau a jocurilor pre-sexuale.

Nu ar trebui să îți fie rușine sau să te simți jenat sa folosești un astfel de produs. Vibrațiile puternice ale bilelor vibratoare pot oferi experiențe senzuale și plăcute, chiar dacă aparenta jenă încearcă sa te opreasca.

Cu "Orgasm Vibrating Ball Ivory", vei experimenta noi dimensiuni ale plăcerii sexuale si te vei bucura de experiențe senzuale și unice.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
telecomandă
vibrator
Culoare
Alb
Material din
ABS
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
Email
2 x AA
DBN-SEVCR00201
300 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist