Joyballs Secret Violet Black

Joyballs Secret Violet Black

Joydivision
Produs in stoc
91,18 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la descrierea produsului Joyballs Secret Violet Black – aceste bile de dragoste cu motive de culoare purpurie și negre sunt la modă și cu siguranță te vor face să te simți grozav atunci când le folosești.

Aceste bile sunt ideale pentru femei care caută o modalitate unică de a-și îmbunătăți plăcerea sexuală și pentru a-și întări musculatura pelviană. Diafagma retrasă are o formă patentată și asigură o folosire confortabilă și sigură a bilelor în timpul utilizării.

Bilele Joyballs Secret Violet Black sunt fabricate din material de înaltă calitate numit "silikomed", care este liber de ftalați în conformitate cu normele și reglementările UE REACH. Acest material durabil este potrivit pentru utilizarea frecventă și poate fi igienizat în mașina de spălat vase pentru o curățare rapidă și eficientă.

Cu un diametru de 3,7 cm, aceste bile sunt ideale pentru femei de toate vârstele și dimensiunile. În plus, culoarea lor vibrantă și frumoasă va face ca utilizarea lor să fie o experiență plăcută și distractivă.

În concluzie, Joyballs Secret Violet Black sunt o alegere excelentă pentru femeile care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală și să aibă un pelvis puternic și sănătos. Cu un design patentat și un material de calitate superioară, aceste bile sunt o investiție excelentă pentru satisfacția și sănătatea ta sexuală.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Lila
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-JOYD015004
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist