Joyballs Secret Red Black

Joyballs Secret Red Black

Joydivision
Produs in stoc
91,18 lei
Cu TVA

Descriere

Aceste Joyballs Secret Red Black sunt dispozitive de antrenament pentru mușchii pelvieni, o alegere excelentă pentru femei care doresc să își îmbunătățească sănătatea intimă. Designul ergonomic și inovator face din aceste bile o alegere eficientă. Realizate dintr-un material sigur pentru piele, silikomed medical, aceste bile vă ajută să vă întăriți mușchii pelvieni. Datorită inelelor de prindere patentate, utilizarea acestor bile este extrem de ușoară și comodă. Această inovație permite ca bilele să fie utilizate în modul cel mai discret posibil, purtându-le în corpul tău.

Utilizarea constantă a acestor bile va îmbunătăți în mod semnificativ viața intimă cu partenerul tău. Pelvic Floor Muscles este un grup de mușchi care se contractă în timpul orgasmului, iar antrenarea acestora vă va ajuta să aveți orgasm mai ușor, mai intens iar prelungirea actului sexual va fi mult mai ușoară. Antrenarea acestor mușchi este, de asemenea, importantă pentru sănătatea femeilor, contribuind la prevenirea problemelor cu incontinența urinară și îmbunătățind sănătatea generală a zonei intime.

Joyballs Secret Red Black sunt extremă de versatile și pot fi utilizate oriunde și oricând, fiind prevazute ''în interiorul corpului'' astfel încât să nu afle nimeni, că le purtați. Aceste bile sunt, de asemenea, ușor de curățat, fiind impermeabile la apă și chiar se pot curăța în mașina de spălat vase, fiind astfel igienice și accesibile.

În concluzie, dacă dorești un dispozitiv practic și inovator pentru întărirea mușchilor pelvieni, atunci Joyballs Secret Red Black ar fi cea mai bună alegere. Aceste bile sunt confortabile, ușor de folosit, igienice și îți vor ajuta să îți îmbunătățești sănătatea intimă și relația cu partenerul tău.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roșu
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-JOYD015002
13 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist