Golden Ball

Golden Ball

Debra
Produs in stoc
38,01 lei
Cu TVA

Descriere

Prezentare Produs: Golden Ball

Golden Ball sunt bile geisha rafinate, special concepute pentru a oferi stimulare discreta si placere pe parcursul intregii zile. Aceste bile geisha sunt facute din material plastic de inalta calitate, perfect neted si usor de curatat.

Aceste bile aurii sunt proiectate pentru a fi plasate in interiorul vaginului. Fiecare din bilele netede si fine contine o alta bila mai mica si mai grea in interiorul sale. Aceasta bila grea loveste peretii vaginali in timp ce te misti, oferindu-ti senzatii delicioase de placere.

Cu Golden Ball, vei putea face exercitii de intarire a muschilor pelvieni in timp ce esti activa si ocupata. Bilele geisha iti ofera o modalitate perfecta de a-ti mentine pelvisul sanatos si puternic, putand fi purtate in mod discret pe durata intregii zile fara sa simti disconfort.

Aceste bile geisha sunt insotite de un controler usor de folosit care iti permite sa ajustezi nivelul de vibratie potrivit preferintelor tale. Cu doua vibratoare integrate si mai multe viteze de vibratie, iti poti personaliza experienta pentru a obtine nivelul de placere dorit.

Si pentru a le transforma intr-un cadou special, setul contine doua bile aurii si este livrat intr-o cutie eleganta din carton. Deci, daca doresti sa adaugi un pic de lux si de rafinament vietii tale intime, Golden Ball este alegerea perfecta. Comanda acum si incepe sa te bucuri de placerea discreta a acestor superbe bile geisha!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
telecomandă
vibrator
Culoare
Aur
Material din
ABS
Diametru
3 - 3.4
Email
2 x AA
DBN-DEBRA00683
104 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist