Joyballs Secret Pink Black

Joyballs Secret Pink Black

Joydivision
Produs in stoc
91,18 lei
Cu TVA

Descriere

Joacă-te și simte senzațiile puternice și pline de satisfacție cu ajutorul Joyballs Secret Pink Black! Aceste bile de iubire combinate din două culori au fost concepute pentru a-ți oferi experiențe sexuale fără precedent. Așa cum sugerează și numele, aceste bile de iubire se poartă în interiorul corpului și iti oferă o senzație unică de plăcere.

Diametrul bilelor este de 3,7 cm, ceea ce le face perfecte pentru a fi folosite de către oricine. Bilele sunt făcute din silikomed, un material non-toxic și sigur pentru sănătatea ta. Fabricate conform reglementărilor UE REACH, bilele sunt libere de ftalati și alte substanțe periculoase. De asemenea, acest tip de material este foarte ușor de curățat și se poate spăla chiar și în mașina de spălat vase.

Unul dintre avantajele majore ale acestor bile de iubire este faptul că sunt prevăzute cu o fermoar patentat, care îți permite să le îndepărtezi cu ușurință atunci cand dorești. Acest lucru îți oferă o siguranță mai mare în utilizarea lor și, în același timp, asigură o experiență confortabilă și plăcută.

De asemenea, Joyballs Secret Pink Black este un produs versatil și poate fi folosit în multe moduri diferite. De exemplu, poți să le porți în timpul actului sexual pentru a intensifica orgasmul, iar dacă le porți în timpul zilei, îți vor tonifia mușchii pelvieni și îți vor ajuta să îți menții sănătatea sexuală.

În concluzie, dacă dorești să experimentezi senzații pline de plăcere și să te bucuri de o experiență sexuală senzațională, atunci Joyballs Secret Pink Black este alegerea perfectă pentru tine. Comandă acum și începe să savurezi plăcerea intensă oferită de aceste bile de iubire!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-JOYD015003
12 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist