Silvia Black S-L
Silvia Black S-L
Silvia Black S-L
Silvia Black S-L

Silvia Black S-L

Softline
Produs in stoc
88,08 lei
Cu TVA

Descriere

Salut și bine ai venit pe pagina noastră! Dacă ești în căutarea unui produs de înaltă calitate și confortabil care îți va completa garderoba, atunci ești în locul potrivit. Suntem mândri să îți prezentăm noul nostru produs - Silvia Black S-L!

Acest produs este absolut incredibil și perfect pentru femeile care doresc să se simtă încrezătoare și confortabile în propriul corp. Fabricat cu un amestec de 97% poliester și 3% elastan, acest costum de corp este ușor, moale la atingere și se mulează frumos pe corp. Dar asta nu este totul! Silvia Black S-L este făcută dintr-un material respirabil care îți va permite să te simți confortabil în orice condiții, indiferent dacă e cald sau rece.

Alegerea culorii negre a acestui costum de corp este intenționată, pentru că negrul este o culoare elegantă și clasică care se potrivește oricărei ocazii. Indiferent dacă preferi stilul casual sau cel elegant, vei arăta senzațional purtând Silvia Black S-L.

Designul acestui costum de corp este simplu, dar elegant. Are un decolteu frumos și un aspect chic care îți va pune în valoare forma corpului. Adaugă o pereche de pantaloni eleganți și o geantă mini și ai compus un outfit perfect pentru o cină romantică sau pentru o seară în oraș cu prietenii.

Calitatea și confortul Silviei Black S-L sunt garantate. Fabricată cu cele mai bune materiale, această costum de corp este rezistent la uzură și se poate spăla în mașina de spălat fără probleme. Poți fi sigură că vei avea parte de un produs de calitate care va dura mulți ani.

În concluzie, Silvia Black S-L este alegerea perfectă pentru femeile care doresc să se simtă confortabil și încrezătoare în propriul corp. Acest costum de corp este un must-have în garderoba ta datorită calității sale, confortului și designului elegant. Cumpără acum și bucură-te de acest produs incredibil care îți va pune în valoare frumusețea naturală.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Fir artificial
Dimensiune
S/L
DBN-SLC0178610
10 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist