Body Sex Opener S/L

Body Sex Opener S/L

Orion - Mandy Mistery Line
Produs in stoc
91,34 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Body Sex Opener S/L, este creat pentru a adăuga o notă picantă în viața ta sexuală. Acesta este un body sexy și elegant care are un design atent lucrat și este creat dintr-un amestec de poliamidă 85% și elastan 15%.

Body Sex Opener S/L nu este doar un body obișnuit, acesta vine cu cupe deschise și o deschidere în zona intimă, decorată cu cristale strălucitoare. Culoarea neagră conferă o notă misterioasă și seducătoare întregului ansamblu.

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale acestui body este faptul că acesta are un decolteu frumos, prins la spate cu un nod elegant. Designul halter-neck îți va oferi un look sofisticat și glam. Body Sex Opener S/L este perfect pentru orice ocazie specială, cum ar fi un moment romantic cu partenerul sau petrecerea de Revelion.

Este ușor și confortabil de purtat și se ajustează perfect pe corpul tău, permițându-ți să arăți și să te simți uluitoare. Forma ergonomică a acestuia se potrivește perfect siluetei tale și va scoate în evidență formele tale.

Acest body extravagant va fi cu siguranță o achiziție unică și provocatoare pentru garderoba ta. Designul său inedit și stilul sexy îl fac perfect pentru femeile care doresc să arate și să se simtă irezistibile în momentele intime.

Body Sex Opener S/L este într-adevăr un produs de lux, perfect pentru femeile care caută să adauge un plus de farmec și seducție vieții lor sexuale. Nu rata ocazia de a-l alege pentru o ocazie specială și de a te bucura de sentimentul extraordinar de atrăgătoare.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
Dimensiune
S/L
DBN-MANDY00027
35 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist