Renegade Spades Medium
Renegade Spades Medium
Renegade Spades Medium
Renegade Spades Medium

Renegade Spades Medium

NS TOYS
Produs in stoc
72,13 lei
Cu TVA

Descriere

Renegade Spades Medium - Plăcerea Perfectă pentru Jouătorii Avansați

Ai căutat mereu acel plug anal care să îți ofere satisfacție și plăcere intensă și, în sfârșit, ai găsit soluția perfectă! Renegade Spades Medium este un plug anal de dimensiuni medii, special creat pentru cei care doresc să treacă la nivelul următor în experiențele lor sexuale.

Renegade Spades Medium a fost conceput din silicon neted și catifelat, astfel încat să oferită o inserție ușoară și confortabilă. Forma ușor încovoiată și mânerul în formă de T face ca acest plug anal să se potrivească perfect cu corpul tău, oferindu-ți senzații unice și explozive. În plus, datorită formei sale, Renegade Spades Medium stă adânc în interiorul tău, permițându-ți să te bucuri de plăcerea oferită fără să fii nevoit să îl ajustezi în timpul actului sexual.

Folosirea Renegade Spades Medium este ușoară și sigură. Acest plug anal este compatibil cu orice tip de lubrifiant, iar designul său neted, fără suduri, îți garantează o curățare ușoară și eficientă. Renegade Spades Medium este perfect pentru momentele intime atât ale cuplurilor romantice, cât și pentru momentele solo de auto-explorare.

Renegade Spades Medium vine într-un ambalaj elegant și sigur, la un preț accesibil. Este timpul să îți satisfaci curiozitățile și să descoperi noi niveluri de plăcere și extaz sexual cu Renegade Spades Medium - plăcerea perfectă pentru jucătorii avansați!

Închei cu un sfat prietenesc: Nu rata această oportunitate unică de a-ți îmbunătății experiențele sexuale cu Renegade Spades Medium - cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-NSTOYS0344
126 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist