Unicorn Tails Pink
Unicorn Tails Pink
Unicorn Tails Pink
Unicorn Tails Pink

Unicorn Tails Pink

NS TOYS
Produs in stoc
109,80 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Căști Bluetooth PT100, este disponibil acum pentru toți cei care vor să înalte experiența de ascultare a muzicii. Aceste căști sunt proiectate pentru a oferi sunet clasic și de înaltă calitate, conectându-se rapid și ușor la dispozitivele dvs. mobile prin Bluetooth.

Fie că sunteți la plimbare în oraș, la sala de sport, la locul de muncă sau acasă, aceste căști Bluetooth de la PT100 sunt compania perfectă pentru a vă bucura de muzica preferată. În plus, datorită design-ului ergonimic, aceste căști sunt confortabile și ușor de purtat, astfel încât să puteți asculta muzica ore întregi fără să vă simțiți discomfort.

Căștile PT100 sunt compatibile cu o varietate de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, tablete și laptop-uri, asigurând că puteți asculta muzica preferată de pe orice dispozitiv.

Aceste căști au o baterie puternică care oferă până la 8 ore de ascultare continuă și timp de așteptare de până la 120 de ore. În plus, aceste căști au un microfon încorporat, astfel încât puteți prelua apelurile telefonice fără a fi nevoie să luați telefonul din buzunar.

Cu o rază de acțiune de până la 10 metri, aceste căști Bluetooth sunt ideale pentru multitasking și pentru plimbările lungi unde aveți nevoie de libertate de mișcare.

În rezumat, Căștile Bluetooth PT100 sunt alegerea perfectă pentru orice persoană care dorește să își îmbunătățească experiența de ascultare a muzicii. Așadar, nu stați pe gânduri și comandați acum aceste căști de calitate de la PT100 și bucurați-vă de sunetul clasic și de calitate de fiecare dată când ascultați muzică.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
DBN-NSTOYS0527
70 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist