Renegade Spades Large
Renegade Spades Large
Renegade Spades Large
Renegade Spades Large

Renegade Spades Large

NS TOYS
Produs in stoc
89,81 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Renegade Spade Large este un plug anal premium conceput pentru utilizatori cu experiență în jocurile anale. Această bijuterie de lux se remarcă prin dimensiunea sa mare și formă avansată, oferind o experiență de utilizare de neuitat.

Cu o textură mată și netedă, Renegade Spade Large este confecționat din material siliconic moale, sigur pentru corp și fără sudură în zona inserției. Forma sa anatomică se potrivește perfect cu corpul utilizatorului, asigurând o inserție ușoară și o purtare confortabilă pe o perioadă îndelungată de timp.

Cu un mâner în formă de T, Renegade Spade Large se poate insera adânc și sigur, pentru o experiență mai sigură și mai stabilă. Acest mâner își menține poziția, iar utilizatorul poate să se bucure de jocuri anale fără frica de a pierde în timpul utilizării.

Disponibil într-o gamă de culori elegante, inclusiv negru și argintiu, Renegade Spade Large nu numai că este un produs excelent pentru jocurile anale, dar este și un accesoriu deosebit ce poate fi expus și admirat într-o vitrină sau casetă de bijuterii.

Recomandăm utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă pentru a facilita inserția și a menține confortul pe durata purtării. Este important să curățați produsul înainte și după fiecare utilizare pentru a menține igiena maximă. Utilizați un șervețel dezinfectant sau un spray special pentru curățarea jucăriilor sexuale.

În concluzie, Renegade Spade Large este alegerea perfectă pentru utilizatorii cu experiență care caută un plug anal de calitate superioară, confortabil și sigur pentru corp. Experimentele anale nu au fost niciodată atât de plăcute și de elegante.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
6 - 10
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-NSTOYS0347
89 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist