Crystal Small Pink
Crystal Small Pink
Crystal Small Pink
Crystal Small Pink

Crystal Small Pink

NS TOYS
Produs in stoc
68,47 lei
Cu TVA

Descriere

Îți prezentăm produsul Crystal Small Pink, un jucărie sexuală elegantă și de calitate superioară, care îți va oferi momente de plăcere intense și satisfacție nelimitată. Acest produs face parte dintr-o colecție spectaculoasă, creată în întregime din sticlă Borosilicată cu suflarea manuală.

Datorită calității superioare a sticlei Borosilicate, produsul poate fi încălzit sau răcit, conform gusturilor personale, oferind astfel o experiență îmbunătățită și personalizată de fiecare dată.

Crystal Small Pink este un șurubelniță de dimensiuni mici, cu o înălțime de 2,5 cm și este ideală pentru începători sau pentru utilizatorii cu experiență care caută o jucărie sexuală mai mică și mai subtilă. Designul său unic și sofisticat, împreună cu culoarea roz strălucitoare, o face o alegere perfectă pentru oricine dorește să experimenteze cu jucării sexuale încântătoare.

În plus, produsul vine cu un suport elegant din satin, care îți permite să îl depozitezi cu ușurință sau să îl transporti cu tine oriunde dorești. De asemenea, îți oferim garanție că produsul este durabil și că va rezista în timp, oferindu-ți mai multe ore de distracție.

În concluzie, Crystal Small Pink este o jucărie sexuală de înaltă calitate, cu un design sofisticat și o culoare strălucitoare, care îți va oferi momente pline de plăcere. Oferindu-ți confort și flexibilitate, acest produs este perfect pentru începători sau pentru utilizatorii cu experiență în căutarea unei jucării sexuale mai mici și mai subtile. Achiziționează acum produsul Crystal Small Pink și experimentează senzații unice și satisfacție nelimitată!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
Sticlă
Lungime
6 - 10
Diametru
3 - 3.4
DBN-NSTOYS0015
55 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist