Black Velvets Large

Black Velvets Large

You2Toys
Ultimele produse in stoc
75,59 lei
Cu TVA

Descriere

Black Velvets Large este un plug anal care oferă o experiență completă de stimulare a fundului, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală. Realizat din silicon de cea mai bună calitate și perfect măsurat pentru utilizare confortabilă, acest plug anal negru este perfect pentru toți cei care doresc să încerce ceva nou și să-și extindă orizonturile sexuale.

Designul subțire la vârf face ca inserarea să fie ușoară și netedă, iar axul larg și confortabil oferă o experiență plăcută și satisfăcătoare. Suprafața moale și catifelată asigură o stimularee fără stricțiuni, deoarece acesta nu produce frecare neplăcută și disconfort.

Plugul Black Velvets Large este prevăzut cu o bază solidă, fiind astfel sigur pentru utilizare și ușor de manipulat. Cu o lungime totală de aproximativ 12 cm și o adâncime de penetrare de 10,5 cm, acest plug anal este suficient de mare pentru a oferi o experiență amplă și satisfăcătoare.

Alegeți Black Velvets Large și lăsați-vă prins de senzațiile plăcute și satisfăcătoare ale stimulării fundului. Acesta este ideal pentru cuplurile care doresc să experimenteze noi niveluri de intimitate și să-și extindă orizonturile sexuale.

Nu mai așteptați! Comandați acum Black Velvets Large și bucurați-vă de o experiență sexuală fără limitări și inhibiții!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
4 - 4.4
DBN-YOU2T00074
2 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist