Butt Plug Anal Toys Pink

Butt Plug Anal Toys Pink

Debra
Produs in stoc
27,61 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Jucărie Anală Butt Plug Roz, este un must-have pentru oricine se bucură de experiențe noi și pline de pasiune în dormitor. Realizat din TPR, acest butt plug flexibil și foarte confortabil este un mod perfect de a experimenta plăcerea anală.

Cu un design în formă de pandantiv și o inserție ușoară datorită gâtului îngust, acest butt plug oferă o stimulare intensă, în timp ce baza flared asigură o retragere ușoară. Forma, lungimea și circumferința părților penetrante ale acestui produs stimulează atât punctul G feminin, cât și glanda prostatică masculină. Este ideal pentru el și pentru ea și oferă o experiență orgasmică într-un mod pe care nu l-ai mai experimentat până acum.

Jucăria noastră anală Butt Plug vine într-o culoră atrăgătoare de roz și vine echipată cu o ventuză pentru a permite utilizatorului să se bucure de ea într-o varietate de poziții și locații diferite. Materialele de înaltă calitate folosite la producerea acestui lucru îi conferă durabilitate și siguranță, pentru o experiență confortabilă și relaxată.

Fie că sunteți începător sau avansați in materie de sex anal, Butt Plug-ul nostru anal este alegerea perfectă pentru a-ți îndeplini fanteziile celor mai nebunești. În plus, acest produs funcționează perfect cu lubrifianți pe bază de apă și poate fi curățat ușor după utilizare.

Nu ezitați să adăugați Butt Plug-ul nostru anal roz în colecția voastră și veți experimenta o plăcere surprinzătoare, care vă va aduce multă satisfacție.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
TPE/TPR
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-DEBRA00388
143 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist