X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black
X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black
X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black
X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black
X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black
X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black

X-MEN 11.8 inch Butt Plug Black

X-Men
Produs in stoc
129,25 lei
Cu TVA

Descriere

Titlul produsului: X-MEN Butt Plug Negru cu lungimea de 11.8 inch, clasificat ca fiind un plug anal de dimensiuni mari.

Dacă căutați senzații puternice și aventuroase în timpul activităților sexuale, atunci X-MEN Butt Plug Negru este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Cu o lungime de 11.8 inch și un design ergonomic, acest plug anal de dimensiuni mari este creat pentru a vă oferi o experiență plină de satisfacții și plăcere.

Designul plugului este realizat din silicon moale și fără a conține substanțe toxice, asigurându-vă un confort sporit în timpul utilizării. Grosimea acestuia variază de la 1.6 inch până la 2.2 inch, creând o senzație intensă de plenitudine, care va intensifica orgasmele și va crește plăcerea.

Fie că îl utilizați în timpul jocurilor erotice solo sau în cuplu, X-MEN Butt Plug Negru este perfect pentru a vă îndeplini fanteziile și a experimenta noi niveluri de plăcere. De asemenea, este ușor de curățat și de depozitat într-un loc sigur și uscat.

Nu mai stați pe gânduri și achiziționați acum X-MEN Butt Plug Negru pentru a vă bucura de o experiență sexuală de neuitat. Oferiți-vă o plăcere supremă și transformați-vă fanteziile în realitate cu ajutorul acestui plug anal de înaltă calitate.

Încercați acum produktul și garantați-vă o experiență unică de satisfacție și plăcere!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
Culoare
Negru
Material din
PVC
Lungime
26 - 30
Diametru
10 - 15
DBN-XMEN000003
235 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist