X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S
X-MEN Monster Plug 2 S

X-MEN Monster Plug 2 S

X-Men
Produs in stoc
89,75 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare tuturor iubitorilor de gadget-uri și accesorii de ultimă generație! Vă prezentăm astăzi noul X-MEN Monster Plug 2 S - unul dintre cele mai performante și eficiente prize de conectare la rețea din lume!

Această priză este ideală pentru utilizarea în diferite medii, atât acasă cât și la birou sau în orice altă locație. Cu X-MEN Monster Plug 2 S, veți putea conecta simultan până la 4 dispozitive la rețea, fiind în același timp protejate împotriva interferențelor și fluctuațiilor de tensiune.

Cu o putere maximă de 2500W, X-MEN Monster Plug 2 S poate alimenta simultan cele mai exigente aparate electrocasnice, iar datorită protecției integrate împotriva supratensiunilor și a scurtcircuitelor, dispozitivele dvs. vor fi protejate împotriva potențialelor daune cauzate de astfel de evenimente neplăcute.

O altă caracteristică importantă a acestei prize este designul său ergonomic și funcțional. Datorită dimensiunilor compacte și a formei sale, X-MEN Monster Plug 2 S poate fi integrat foarte ușor în diferite contexte și medii, ocupând un spațiu minim și fiind astfel ideal pentru utilizare atât acasă cât și la birou sau în alte locații.

În plus, sistemul de iluminare integrat în zona butonului on/off vă permite să purtați și funcția de lampă de veghe, atât în timpul utilizării produsului, cât și atunci când acesta este oprit.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei prize de conectare la rețea eficiente și fiabile, X-MEN Monster Plug 2 S este soluția perfectă pentru dvs. Alegeți acest produs funcțional și ergonomic și veți beneficia de o performanță de maximă calitate în orice moment al zilei!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
Culoare
Negru
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
5.5 - 5.9
DBN-XMEN000069
38 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist