Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black
Crystal - Rose - Black

Crystal - Rose - Black

NS TOYS
Produs in stoc
90,94 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru Crystal - Rose - Black este o bijuterie excepțională pentru femei care doresc să adauge un plus de eleganță și farmec oricărei ținute. Acest șurub de fund este realizat dintr-un material de calitate superioară și este plasat într-o formă de cristal înconjurată de roz.

Acest produs de înaltă calitate este frumos decorat cu un cristal de top și are un finisaj elegante de culoare neagră care se potrivește cu orice stil. Crystal - Rose - Black este un cadou minunat pentru orice femeie, de la cele mai tinere la cele mai mature. Bijuteria noastră este perfectă pentru a te face să te simți specială în timpul evenimentelor speciale sau la birou.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui produs este confortul. Cristalul este plasat într-un șurub de fund care se potrivește perfect și nu disconfort în timpul utilizării. Acesta cade perfect pe urechea ta și strălucește cu stil.

Pe lângă aspectul elegant și comoditatea oferită, produsul nostru este și foarte ușor de întreținut. Este realizat dintr-un material rezistent care nu se va deteriorează în timp, astfel încât să puteți avea bijuteria pentru o perioadă îndelungată.

În ansamblu, Crystal - Rose - Black este un produs de înaltă calitate, care oferă farmec și eleganță oricărei ținute. Este o alegere perfectă pentru femeile care doresc să-și completeze stilul cu bijuterii unice și deosebite. Cumpără acum pentru tine sau pentru a oferi unei persoane speciale în viața ta, și vei fi sigur că îți vei face o alegere excelentă!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Negru
Material din
Sticlă
Lungime
6 - 10
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-NSTOYS0918
49 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist