5 Speeds Plug Large Black

5 Speeds Plug Large Black

You2Toys
Produs in stoc
130,75 lei
Cu TVA

Descriere

Salut, dragă clientule,

Dacă îți place să-ți explorezi limitele și să te simți împlinit în timp ce îți satisfaci fanteziile, atunci îți prezentăm 5 Speeds Plug Large Black. Acest plug anal negru te va ajuta să-ți atingi obiectivele și să experimentezi senzații noi și provocatoare.

Cu 5 niveluri de vibrație silențioase, acest plug anal îți va oferi stimulări intense și variate pentru a-ți satisface dorințele. Fiecare nivel de vibrație poate fi accesat cu o simplă apăsare a unui buton, astfel încât vei putea personaliza experiența ta în funcție de preferințe.

Cu o lungime totală de 17 cm și o adâncime de inserție de 13 cm, acest plug anal oferă mai mult decât orice altceva. Marginea de 2.1cm se extinde până la un diametru impresionant de 4.5 cm, astfel încât acesta este potrivit pentru utilizatori avansați, care doresc experiențe intense și diverse.

De asemenea, plug-ul are o manetă de retragere pentru o utilizare confortabilă și sigură. În plus, este fabricat din silicon fără ftalați, conform reglementărilor UE REACH, astfel încât să poți fi sigur că este în siguranță pentru utilizare.

Totuși, nu uita să comanzi separat bateriile necesare, un Micro/AAA este suficient.

În concluzie, 5 Speeds Plug Large Black este un plug anal de top ce oferă o gamă largă de funcții, permițându-ți să explorezi noi teritorii ale plăcerii. Cu acest produs, vei experimenta senzații unice și înceți a descoperi placerile pe care le-ai căutat. Alege să îți extinzi limitile și să depășești barierele confortului personal cu acest plug anal negru. Comandă acum și începe să te bucuri de plăcerile ample pe care ți le oferă acest produs!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
vibrator
Culoare
Negru
Material din
Silicon
Lungime
16 - 20
Diametru
4.5 - 4.9
Email
1 x AAA
DBN-YOU2T00175
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist