Glass Plug with Tail

Glass Plug with Tail

You2Toys
Produs in stoc
84,82 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit la descrierea produsului Glass Plug with Tail! Aceasta fiind o alegere perfectă pentru cei care doresc să își extindă experiențele sexuale și să descopere noi plăceri.

Caracteristicile acestui produs sunt absolut fermecatoare! Acesta este realizat dintr-un sticla transparenta de culoare aurie și este practic indestructibil. But plug-ul este prevazut cu coada din blana faux in culorea neagra care ofera o senzatie unica si atragatoare.

Pe lângă aspectul senzual si estetic, Glass Plug with Tail va îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare a jocurilor sexuale. Produsul este manevrat cu ușurință și confortabil, astfel încât să poți să te bucuri de fiecare mișcare și vibrație extraordinară.

But plug-ul este disponibil în dimensiuni generoase, făcut special pentru a fi potrivit pentru mai multe niveluri de experiență. Lungimea totala este de aproximativ 12 cm, iar adancimea de penetrare este de 10.5 cm cu un diametru intre 2.1 si 3.8 cm. Coada faux-fur petrecuta pe produs este de aproximativ 28 cm.

Materialul utilizat de-a lungul întregului produs este din sticlă de calitate superioară si acrilic, garantând siguranța și igiena produsului, precum și confortul în utilizare. Poți fi sigur că acest produs va rămâne funcționabil și sigur, chiar și după ce a fost utilizat de mai multe ori.

În concluzie, Glass Plug with Tail este o alegere perfectă pentru cei care caută o experiență sexuala imbunătățită și o atracție fizică și senzuală. Nu mai asteptați și achizitionați acest produs astazi pentru a avea parte de momente intime unice și unice!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Aur
Material din
Sticlă
Lungime
11 - 15
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-YOU2T00391
7 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist