Bad Kitty Red Gag Silicone

Bad Kitty Red Gag Silicone

Orion - Bad Kitty
Produs in stoc
65,07 lei
Cu TVA

Descriere



Vrei să adaugi puțină distracție și aventură în viața ta sexuală? Atunci nu căuta mai departe decât Bad Kitty Red Gag Silicone! Acest gag roșu din silicon este un element esențial pentru jocurile BDSM și vă va oferi o experiență intimă și plină de emoție.



Produsul poate fi ajustat pentru a se potrivi confortabil în jurul capului tău, iar curelele din imitație de piele neagră sunt prevăzute cu patru găuri pentru a asigura o fixare perfectă. Gag-ul are o circumferință între 42 și 58 cm și o dimensiune aproximativă de 4 cm, astfel încât să poți să te concentrezi pe experiența ta BDSM și să te bucuri de ea cât mai mult.



Fabricat din poliuretan și silicon, Bad Kitty Red Gag Silicone este făcut să reziste testului timpului și poate fi folosit de mai multe ori fără probleme. De asemenea, produsul este fără ftalați, ceea ce înseamnă că este sigur și conform cu Regulamentul UE REACH.



Cu Bad Kitty Red Gag Silicone, vei putea explora noi niveluri de plăcere și să îți îndeplinești dorințele ascunse. Pune-l într-un coș de cumpărături chiar acum și începe să te bucuri de jocurile BDSM cu cel mai bun accesoriu pentru gag!




Note: The html tags used here are `` to group the paragraphs and `

` for each paragraph. `` tags were used to highlight the name of the product.

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
Poliuretan
Silicon
Dimensiune
Reglabil
Diametru
4 - 4.4
DBN-BADKIT0155
6 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist