Silky Sensual Handcuffs
Silky Sensual Handcuffs
Silky Sensual Handcuffs
Silky Sensual Handcuffs

Silky Sensual Handcuffs

Bijoux Indiscrets
Produs in stoc
32,78 lei
Cu TVA

Descriere

Titlul produsului: Catuse Senzuale din Matase

Descrierea produsului:

Catusele senzuale din matase sunt accesoriul perfect pentru a intensifica jocurile erotice. Fabricate din matase de cea mai buna calitate, aceste catuse sunt moi si extrem de confortabile, pentru un confort si o placere maxima.

Design-ul elegant al acestor catuse senzuale adauga un aer sofisticat si misterios in timpul joacelor erotice. Cu interiorul matasos, aceste catuse se simt senzationale pe incheieturile tale si nu cauzeaza iritatii, ceea ce le face perfecte pentru oricine.

Unul dintre cele mai mici detalii care fac diferenta in timpul jocurilor erotice, aceste catuse senzuale te fac sa te simti excitat si dependent. Pot fi folosite pentru a restrange miscarile partenerei tale sau facand asta partenerul tau - pentru o experienta erotica mai intensa.

Produsul este ideal si pentru cei care doresc sa adauge o nota senzuala si romantica jocurilor lor erotice. Nu trebuie sa-ti faci griji privind confortul, deoarece aceste catuse senzuale sunt facute pentru a oferi o senzatie placuta in timpul folosirii.

Acum, poti adauga un plus de senzatii la jocurile erotice, cu aceste catuse senzuale din matase. Comanda-le acum si experimenteaza o senzualitate mai adanca si mai intensa cu partenerul tau. Pentru ca meriti sa ai parte de o viata erotica incredibila.

*Nota: Produsul este recomandat sa fie folosit cu rezerve, pentru a evita eventuale accidente sau disconfort in timpul folosirii. Folosirea acestuia este la alegerea ta.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Plastic
Lungime
61 - 70
Diametru
5 - 5.4
DBN-BIJOUX0031
82 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist