Bondx Love Rope 10 m Black
Bondx Love Rope 10 m Black
Bondx Love Rope 10 m Black
Bondx Love Rope 10 m Black

Bondx Love Rope 10 m Black

BondX
Produs in stoc
43,28 lei
Cu TVA

Descriere

Producătorul Bondx a redefinit arta înrăutățirii cu noul lor produs Love Rope 10 m Black. Această frânghie neagră este fabricată din fibre moi și luxoase, astfel încât să nu provoace iritații sau răniri pielii delicate. Datorită longevității și rezistenței sale, această frânghie este perfectă pentru începători și experimentați deopotrivă.

Oferind 10 metri de placere, Love Rope permite utilizatorului să se joace cu imaginația și să exploreze diferitele posibilități de legare și fixare a partenerului lor. Frânghia are o textură catifelată și alunecoasă, ceea ce o face potrivită pentru toate tipurile de piele.

Love Rope 10 m vine într-un design elegant și atractiv, care va atrage cu siguranță atenția. De asemenea, se poate ambala ușor și depozita oriunde, astfel încât să poată fi utilizat oricând și oriunde doriți.

Spre deosebire de alte produse de înrăutățire, Love Rope este fabricat cu standardul cel mai înalt de calitate, ceea ce garantează faptul că va dura mult timp și va fi durabil.

Dacă sunteți în căutarea unui produs excelent de înrăutățire, Love Rope 10 m Black este cu siguranță opțiunea perfectă. Cu această frânghie luxoasă și sofisticată, veți putea explora lumea înrăutățirii cu ușurință și confort.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Bumbac
Lungime
701 - 1800
DBN-BONDX00007
77 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist