GP Flat Nipple Screw
GP Flat Nipple Screw
GP Flat Nipple Screw
GP Flat Nipple Screw

GP Flat Nipple Screw

Guilty Pleasure
Produs in stoc
35,11 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ați venit la GP Flat Nipple Screw! Dacă sunteți în căutarea unui produs de calitate, acesta este perfect pentru dvs. Această clema de sfârc este proiectată pentru a vă oferi un control maxim al presiunii, iar șurubul ajustabil face acest lucru posibil.

Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat sau doriți să încercați o clema de sfârc pentru prima dată, GP Flat Nipple Screw este alegerea perfectă pentru dvs. Este ideal pentru iubitorii de BDSM sau pentru persoanele care doar doresc să își exploreze sexualitatea. Acest produs este fabricat din materiale de înaltă calitate și are o construcție solidă, care îl face durabil.

GP Flat Nipple Screw poate fi utilizat atât de către bărbați, cât și de către femei și este potrivit pentru toate dimensiunile sfârcurilor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensiunea sfârcului dvs., deoarece GP Flat Nipple Screw se poate adapta cu ușurință la orice dimensiune a sfârcului.

Pentru a utiliza GP Flat Nipple Screw, pur și simplu agățați clema de sfârc pe sfârc sau pe zona din jurul sfârcului și reglați presiunea folosind șurubul ajustabil. Cu cât rotiți șurubul mai mult, cu atât crește presiunea exercitată asupra sfârcului. Acesta este un mod rapid și ușor de a vă controla senzațiile și de a vă bucura de plăcerea maximă.

De asemenea, trebuie menționat că acest produs este ușor de curățat și sănătos pentru utilizare. Păstrați GP Flat Nipple Screw curat și uscat după fiecare utilizare, astfel încât să puteți să vă bucurați mereu de experiența perfectă de utilizare.

În concluzie, GP Flat Nipple Screw este un produs excelent pentru oricine dorește să își îmbunătățească experiența în domeniul BDSM sau să își exploreze sexualitatea. Fiind un produs de calitate, GP Flat Nipple Screw va fi o alegere excelentă, durabilă și sigură pentru orice utilizator. Alegeți GP Flat Nipple Screw astăzi și bucurați-vă de senzațiile intense și de controlul maxim pe care această clema de sfârc le poate oferi!

Detalii ale produsului

Culoare
Argint
Material din
Metal
Lungime
36 - 40
DBN-GUILTY0060
3 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist