Nipple To Labia Clamps

Nipple To Labia Clamps

Rimba
Produs in stoc
168,61 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea senzualității și plăcerii! Vă prezentăm Nipple To Labia Clamps - cele mai excentrice cleme de sân și labii, cu ajutorul cărora veți experimenta senzații unice de plăcere. Acest produs a fost creat pentru a transforma orice moment intim într-o încărcătură maximă de senzații și plăceri.

Construite din materiale de înaltă calitate, clemele Nipple To Labia Clamps sunt reglabile și ușor de utilizat. Cu o precizie deosebită, aceste cleme se potrivesc perfect pe sânii și labiile tale, fiind suficient de puternice pentru a rămâne fixate. În plus, acestea sunt prevăzute cu mici butoane de control, astfel încât puteți ajusta intensitatea la nivelul dorit.

Fie că ești începător sau experimentat, Nipple To Labia Clamps este soluția perfectă pentru a-ți satisface dorințele erotice. Purtați-le în timpul preliminariilor, sau în timpul actului sexual, veți simți o explozie de senzații care vă vor duce la un nivel maxim de plăcere și satisfacție.

Indiferent că vă doriți să experimentați singuri sau alături de partenerul dvs., Nipple To Labia Clamps vă oferă experiențe inedite de plăcere sexuală. Datorită designului său elegant și sofisticat, acest produs poate constitui și un cadou perfect pentru prietenii sau partenerii dvs.

În concluzie, Nipple To Labia Clamps este acel produs unic care îți oferă senzații intense și plăceri unice. În plus, având o calitate excepțională și fiind ușor de utilizat, acesta poate fi purtat oriunde și oricând vă doriți. Ia-ți acum clemele Nipple To Labia Clamps și descoperă lumea senzațiilor și plăcerii erotice!

Detalii ale produsului

Culoare
Argint
Material din
Metal
Lungime
71 - 100
DBN-RIM0007683
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist