Vibro Finger Pink

Vibro Finger Pink

Debra
Produs in stoc
39,77 lei
Cu TVA

Descriere

Vibro Finger Pink - Atinge noi culmi ale plăcerii cu acest vibrator de deget îndrăzneț și puternic

Dacă doriți să vă diversificați experiența sexuală, Vibro Finger Pink este exact ceea ce aveți nevoie! Acest vibrator de deget puternic și îndrăzneț este conceput pentru a stimula zonele sensibile ale corpului și pentru a vă oferi plăcere extremă.

Cu 10 funcții diferite, acest vibrator plăcut poate fi folosit pentru a oferi senzații noi și excitante în timpul actului sexual sau pentru a vă masturba singur. Vibro Finger Pink are dimensiuni mici și este ușor de ascuns în buzunar, portofel sau sertarul de la pat. Cu toate acestea, discreția sa nu trebuie să vă facă să credeți că are o putere scăzută. Acest mic și puternic vibrator este ideal pentru utilizarea solo sau în timpul actului sexual cu partenerul.

Materialele sale de înaltă calitate, cum ar fi TPR-ul moale, fac ca acest vibrator de deget să fie confortabil și plăcut la atingere, permițându-vă să vă bucurați de senzații extrem de plăcute și excitante. Cu trei baterii LR44 incluse, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la alimentarea acestui vibrator de deget.

Deci, dacă doriți să experimentați o nouă dimensiune a plăcerii și să vă îndepliniți fanteziile sexuale, Vibro Finger Pink este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Cumpărați acum și începeți să vă bucurați de senzațiile uimitoare pe care acest vibrator de deget puternic le poate oferi.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
vibrator
Culoare
Roz
Material din
TPR
Lungime
6 - 10
Diametru
1.6 - 2.4
Email
3 x LR44
DBN-DEBRA00425
8 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist