Disposable Finger Vibrator

Disposable Finger Vibrator

You2Toys
Produs in stoc
19,75 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul numit Vibrator degete disponibil se numără printre cele mai inovative și eficiente jucării sexuale de pe piață. Acesta este un mic vibrator deget, conceput special pentru atingerea clitorisului, pentru a te stimula într-un mod mai intens și mai satisfăcător. Folosit între degetul mare și cel de mijloc, poți ajusta cu ușurință intensitatea vibrațiilor pentru a-ți oferi senzualitatea de care ai nevoie. Acest vibrator este perfect pentru femeile care caută o experiență sexuală plăcută și în același timp, discretă.

Cu ajutorul Vibatorului degete, vei avea parte de o senzație unică, stimularea clitorisului va fi mai ușoară și mai satisfăcătoare. Astfel, vei putea obține orgasme mai intense și mai pline de plăcere. Vibratorul degete este realizat din materiale de înaltă calitate, astfel că acesta este sigur și ușor de curățat, iar vibrațiile sunt puternice, dar silențioase, astfel încât nu vei avea nevoie să te îngrijorezi cu privire la zgomot.

O altă caracteristică importantă a acestui produs este dimensiunea sa compactă, având o lungime totală de 4,4 cm și o lățime de aproximativ 2 cm, astfel încât să poți să-l porți oriunde cu tine, fără să fii observată. De asemenea, acesta este echipat cu un acumulator nerecuperabil, ceea ce înseamnă că îți poți petrece timpul de calitate fără să te îngrijorezi cu privire la nevoia de a încărca bateria.

Dacă ești în căutarea unei jucării sexuale care să fie discretă, ușor de utilizat și care să-ți ofere cel mai intens orgasm, atunci Vibratorul degete este alegerea perfectă pentru tine.În plus, cu prețul accesibil și cu calitatea înaltă a componentelor, cu siguranță te vei bucura de investiția făcută.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
vibrator
Culoare
Albastru
Material din
ABS
TPR
Lungime
0 - 5
Diametru
1.6 - 2.4
DBN-YOU2T00621
21 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist