Jolly Buttcock Purple

Jolly Buttcock Purple

You2Toys
Produs in stoc
84,82 lei
Cu TVA

Descriere

Jolly Buttcock Purple – un dildo flexibil și atractiv pentru momente de plăcere intensă

Dacă sunteți în căutarea unui dildo care să îmbine versatilitatea cu designul atractiv, Jolly Buttcock Purple este opțiunea perfectă pentru dumneavoastră. Acest produs este unul dintre cele mai populare dildouri din gama noastră și este alcătuit dintr-un material extrem de neted și flexibil, care permite manevrarea ușoară și oferă senzații intense și plăcute.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui dildo este faptul că este prevăzut cu o ventuză puternică, care se fixează ușor pe orice suprafață netedă și vă permite să vă bucurați de momente de plăcere oriunde doriți. De asemenea, Jolly Buttcock Purple este un dildo cu dimensiuni potrivite, având o lungime de aproximativ 19 cm și o grosime cuprinsă între 3 și 3.5 cm, astfel încât să vă poată oferi senzații puternice fără a fi prea voluminos.

Un alt aspect important al acestui produs este materialul din care este confecționat. Este vorba despre PVC, care este conform cu cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță, fiind liber de ftalați și conform cu reglementările UE privind REACH. Acest lucru înseamnă că puteți folosi Jolly Buttcock Purple cu încredere și fără să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră.

Ca și în cazul tuturor produselor noastre, includem instrucțiuni detaliate de utilizare și întreținere, astfel încât să vă asigurăm că beneficiați de cele mai bune rezultate și de o experiență de utilizare cât mai plăcută. În plus, puteți fi siguri că jolly Buttcock Purple este un produs de calitate superioară, testat în prealabil sub cele mai stricte standarde de calitate și siguranță.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui dildo flexibil și atractiv, care să vă ofere senzații intense și plăcute, atunci Jolly Buttcock Purple este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. În plus, datorită designului său practic și durabilității sale, veți putea beneficia de experiențe de utilizare îndelungate și plăcute. Comandați acum și bucurați-vă de momente de plăcere fără efort!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
Culoare
Lila
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-YOU2T00232
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist