Sextoy Cyber Dong Flesh 3

Sextoy Cyber Dong Flesh 3

Debra
Produs in stoc
25,03 lei
Cu TVA

Descriere

Bine ai venit în universul Sextoy Cyber Dong Flesh 3 - un dildo care îți oferă senzația de real!

Acest model conceput de Bumblebees este fabricat din material TPR de calitate superioară, ceea ce îi conferă atât siguranță, cât și un aspect și o senzație reală în timpul utilizării.

Forma clasică, capul falic și șoldurile perfect texturate ale acestui dildo îl fac un companion ideal pentru cei care doresc să simtă și să experimenteze senzațiile reale, precum și pentru cei care doresc să descopere noi plăceri.

Cu un design inovativ, acest dildo Sextoy Cyber Dong Flesh 3 are vertebre interioare care se extind în timpul mișcării pentru o utilizare mai confortabilă și o experiență care imită perfect senzația reală.

Modelul dispune de un cadru solid, conceput pentru a rezista în timp și pentru a îți oferi o utilizare confortabilă, indiferent de poziția aleasă pentru experiența ta de plăcere.

La Bumblebees ne mandrim cu calitatea produselor noastre, iar Sextoy Cyber Dong Flesh 3 nu face excepție. Indiferent dacă îl alegi pentru a-ți aduce mai multă plăcere solo sau pentru a împărtăși experiența cu partenerul tău, acesta este un produs care nu te va dezamăgi.

Deci, dacă ești în căutarea unui dildo care îți poate oferi senzația unei experiențe reale, Sextoy Cyber Dong Flesh 3 este alegerea perfectă! Comandă acum și experimentează plăcerea la un nivel cu totul nou!

**Avertisment important**: Este important să cureți dildo-ul înainte și după fiecare utilizare pentru a preveni infecțiile și pentru a păstra starea lui optimă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
16 - 20
Diametru
3 - 3.4
DBN-DEBRA00199
185 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist