Jolly Buttcock Clear-Purple

Jolly Buttcock Clear-Purple

You2Toys
Produs in stoc
78,17 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul perfect pentru a vă îndeplini toate fanteziile și a vă aduce satisfacție supremă - Jolly Buttcock Clear-Purple!

Acest dildo uimitor este realizat dintr-un material transparent și alunecoas, care se simte incredibil de moale și plăcut atunci când este introdus în corpul dumneavoastră. Lungimea sa aproximativă de 19 cm și diametrul între 3 și 3,5 cm îl face să fie potrivit pentru toate preferințele dvs., căutați o experiență mai discretă sau mai îndrăzneață. Baza ventuzată astfel încât să puteți fixa acest produs în orice loc dorit face să puteți explora fanteziile dvs. într-un mod complet nou.

Materialul folosit pentru a fabrica acest dildo este PVC, ceea ce îl face sigur și fără ftalați în conformitate cu reglementările UE REACH, fără să vă faceți griji de efectele secundare dăunătoare asupra sănătății dvs. În plus, culoarea violet a modelului, adaugă un plus de rafinament și stil, care îl face cu siguranță să iasă în evidență în colecția dvs. de jucării erotice.

Acest dildo este perfect pentru oricine care este în căutarea unei experiențe sexuale mai satisfăcătoare. Are o formă unică, îndoită pentru un contact mai eficient cu punctul G și punctul P. Este ideal atât pentru momentele de plăcere singuri, cât și pentru experimente sexy cu un partener. De asemenea, poate fi folosit atât pentru stimulare anală, cât și vaginală.

Nu există nicio îndoială că acest dildo Jolly Buttcock Clear-Purple vă va aduce o mulțime de plăcere și satisfacție sexuală. Este proiectat cu atenție la detalii și este conceput pentru a vă oferi o experiență senzuală extraordinară. Indiferent că sunteți începător sau experimentat, acest produs de calitate vă va îndeplini toate fanteziile prin designul său inspirat și capacitatea de a vă face să vă simțiți minunat și satisfăcut.

Așadar, adăugați Jolly Buttcock Clear-Purple în colecția dvs. și bucurați-vă de excitarea și plăcerea supreme pe care o oferă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
Culoare
Alb
Lila
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-YOU2T00231
15 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist