Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable
Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable
Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable
Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable

Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable

NMC
Produs in stoc
87,93 lei
Cu TVA

Descriere

Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable - Un Dildo pentru Placerea Ta

Vrei să experimentezi senzații noi în viața ta sexuală? Harry the Wall Mounter este ajutorul de care ai nevoie în dormitor! Acest dildo este proiectat pentru a-ți oferi o experiență unică și o placere intensă, datorită design-ului său inovator, a materialelor de calitate și a puterii de prindere.

Prin forma sa inovatoare, Harry este capabil să îndeplinească multe dintre dorințele tale. Acest dildo poate fi îndoit și mărit după cum dorești, astfel încât să se potrivească perfect anatomiei tale și să îți ofere stimulări intense în cele mai sensibile zone ale corpului tău. Bucură-te de o experiență unică când îți folosești Harry!

Un alt avantaj al lui Harry este puterea sa de prindere. Datorită ventuzei sale puternice, acesta se poate lipi pe orice suprafață plană sau netedă, permițând astfel utilizatorilor să experimenteze poziții noi și excitante, fără limitări. Poți să îl folosești singur sau împreună cu partenerul tău, Harry va fi întotdeauna pregătit să-ți satisfacă dorințele.

Pentru a-ți oferi o experiență sigură, Harry este fabricat din materiale de calitate superioară, care sunt Phthalate-free și sigure pentru utilizare. Acesta este conceput pentru a fi ușor de curățat și întreținut. Spală cu atenție cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare și păstrează-l uscat și curat pentru următoarea sesiune de jocuri.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui dildo care să-ți ofere senzații noi și plăcere intensă, Harry the Wall Mounter 6.5 inch Bendable este alegerea potrivită pentru tine! Comandă acum și bucură-te de o experiență unică în dormitor!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-NMC0000873
56 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist