Ladybro Love
Ladybro Love
Ladybro Love
Ladybro Love

Ladybro Love

Chisa Novelties
Produs in stoc
70,65 lei
Cu TVA

Descriere

Îți prezentăm noul nostru produs, Ladybro Love! Dacă ești în căutarea unei experiențe realiste, Ladybro Love este exact ceea ce ai nevoie! Acesta este unul dintre cele mai populare produse din gama Bumblebees - Dildos.

Cu o lungime de 32,5 cm și o lățime de 3,5 cm, acest dildo este perfect pentru a-ți satisface nevoile sexuale. În plus, designul său îți va oferi senzația de a folosi un penis adevărat. Încercați să vă imaginați cea mai bună experiență sexuală din viața voastră și să o faceți realitate cu Ladybro Love.

Un aspect important al acestui produs este faptul că este făcut din materiale de calitate superioară, ceea ce îl face sigur și confortabil de folosit. Ladybro Love nu conține ftalați sau latex, deci nu trebuie să vă faceți griji că veți avea o reacție alergică sau că veți fi expuși substanțelor toxice.

Cu ajutorul designului său unic, Ladybro Love este un dildo dublu. Acest lucru îți permite să îți satisfaci nevoile sexuale în feluri diverse și să experimentezi cu partenerul tău. Dacă îți place să-ți explorezi corpul sau să-ți surprinzi partenerul, Ladybro Love este instrumentul perfect pentru a-ți îndeplini aceste dorințe.

Cumpărând Ladybro Love, vei primi un produs premium, care va depăși cu siguranță așteptările tale. În plus, livrarea este foarte rapidă și sigură, astfel încât vei putea să îți aibă produsul preferat în mâinile tale în cel mai scurt timp posibil.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui dildo dublu, de calitate superioară și cu un design unic, Ladybro Love este alegerea perfectă pentru tine. Nu mai așteptați și comandați acum!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
cu două capete
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
31 - 35
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-CHISA00162
5 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist