Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige
Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige
Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige
Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige

Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige

Blush
Produs in stoc
59,18 lei
Cu TVA

Descriere

**Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige** este unul dintre cele mai populare produse de pe piața jucăriilor sexuale. Acest dildo este creat pentru a simula senzațiile reale ale unui penis erect și are dimensiunile perfecte pentru satisfacția ta.

Cu capul conic și un shaft subtire, Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige este ușor de manevrat și perfect pentru a stimula punctul G. Este fabricat din materiale sigure pentru corp, astfel încât să poți beneficia de senzații naturale și autentice, fără a pune în pericol sănătatea ta.

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale acestui dildo este baza sa cu ventuză puternică, ce îți oferă opțiunea de a-l folosi confortabil într-o varietate de poziții. Acesta poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați, deoarece este versatil și se potrivește tuturor preferințelor.

Dildo-ul Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige oferă o senzație realizată cu ajutorul tehnologiei “Dual Density”, care îl face să simuleze senzațiile și textura unui penis real. Pe suprafața sa puteți simți venele categoriei care contribuie la senzația de realism și oferă o experiență autentică.

Este ușor de curățat și se va păstra într-o condiție perfectă datorită calității materialelor, multi-ani de experiență și tehnologiei utilizate în producția acestui produs.

In concluzie, Mr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 inch Beige este alegerea perfectă pentru oricine care caută o jucărie sexuală de înaltă calitate care să ofere senzații autentice și satisfacție maximă.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
herés
impermeabil
Culoare
Culoarea corpului
Material din
PVC
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
DBN-BLUSH00445
57 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist