Lovetoy Silicone 5.5 inch Holy Dong Medium

Lovetoy Silicone 5.5 inch Holy Dong Medium

Lovetoy
Produs in stoc
54,86 lei
Cu TVA

Descriere

Bun venit în lumea jucăriilor sexuale, unde Lovetoy Silicone 5.5 inch Holy Dong Medium este o piesă de neînlocuit. Această jucărie sexuală este concepută din materialul cel mai fin - siliconul lichid, ceea ce o face sigură pentru corpul tău. Poate fi folosită pe post de obiect de colecție, o investiție pe viață, pe care o poți utiliza ori de câte ori dorești fără a te îngrijora de siguranța ta.

Textura acestei jucării este flexibilă și nu are niciun miros neplăcut, ceea ce o face ideală pentru a fi folosită în toate tipurile de jocuri sexuale, indiferent de preferințele tale. Sistemul de prindere cu ventuză puternică îți permite să te bucuri de experiența mâinilor libere, pentru a-ți experimenta tot soiul de fantasme sexuale.

Forma curbată și platul de siguranță fac ca această jucărie să fie compatibilă cu majoritatea harnasamentelor și așezării în siguranță pentru jocurile anale. Cu o circumferință de 3.9 inch și o lungime insertabilă de 5.5 inch, această jucărie sexuală poate fi folosită eficient pentru a stimula punctul G sau punctul P.

Îndrăznește să îți satisfaci fanteziile sexuale cu Lovetoy Silicone 5.5 inch Holy Dong Medium. Fă o alegere inteligentă și investește în această jucărie sexuală de înaltă calitate care îți va oferi distracție garantată pe viață.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
Recuperat din
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
Silicon
Lungime
11 - 15
Diametru
3 - 3.4
DBN-LVTOY00145
39 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist